Schilder Kampen

Bent u opzoek naar een schilder in Kampen? Schunselaar is uw schilder in Kampen en omgeving. Wij zijn gespecialiseerd in vele soorten schilderwerk, zoals binnen- en buitenschilderwerk, het schilderen van uw gevel of kleuradvies. Bij unieke of specialistische klussen denken wij ook graag met u mee voor de beste oplossing. Door onze ervaring kunnen we u in elke situatie helpen. Voor schilderklussen in Kampen en omgeving helpen wij u graag!

Voor zakelijk en particulier

Zowel voor zakelijke als particuliere projecten kunt u terecht bij Schunselaar. Neem gerust contact op een vrijblijvende offerte aan te vragen voor uw schilderwerk. We helpen u graag verder.

Schilder in Kampen voor binnen- en buitenschilderwerk

Voor zowel binnen- als buitenschilderwerk kunnen wij u helpen! Ook wanneer u een betrouwbare schilder zoekt voor een nieuwbouwwoning kunnen wij u helpen. Bij onze schilders staat het schildersvak centraal en bent u verzekerd van de hoogste kwaliteit.

Schilder Kampen nodig?

Bent u een schilder in Kampen nodig? We helpen u graag met uw schilders klussen in Kampen en omgeving. Vanuit onze thuisbasis in Dronten zijn we ook actief in Kampen. Wij kunnen u met verschillende projecten helpen, van het schuren, tot een nieuw likje verf tot gelijk uitvoeren van eventuele reparatiewerkzaamheden. Door onze jarenlange ervaring bent u zeker van een goed resultaat. Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Binnenschilderwerk
Bij binnenschilderwerk kunt u denken aan muren, trappen, trapgaten, plafonds, kozijnen en deuren. Voor binnenschilderwerk is het belangrijk dat u gebruik maakt van de juiste materialen. Denk bijvoorbeeld aan verf dat tegen een stootje kan, geschikt is voor vochtige omgevingen of waar u gemakkelijk vlekken van kunt verwijderen. Elke ruimte in uw woning of kantoor staat bloot aan specifieke invloeden en in elke ruimte wilt u een andere sfeer. Daarom is het belangrijk dat de juiste verf voor elke ruimte wordt gebruikt. Onze schilders hebben verstand van verschillende soorten materialen en kunnen u helpen met het maken van de juiste keuze.

Buitenschilderwerk
Vooral voor buitenschilderwerk is het net zo belangrijk dat het juiste materiaal gebruikt wordt. Weersomstandigheden hebben veel invloed op de verf en de onderliggende materialen zoals het hout. De buitenkant van uw woning heeft zo veel te verduren, denk bijvoorbeeld aan deuren, kozijnen of een dakkapel. Door de juiste verf te gebruiken blijft de bescherming tegen weersinvloeden langer actief en gaan de materialen langer mee. Is het houtwerk al aangetast? We kunnen ook gelijk eventuele reparatiewerkzaamheden uitvoeren. Zo is uw gevel weer in top conditie en gaat het lang mee.

Winterschilder Kampen

Opzoek naar een binnenschilder voor in de winter? In de winter voeren we ook verschillende schilderwerken voor binnen uit. Schrijf u in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van eventuele aanbiedingen in de winter.

Bent u op zoek naar een schilder in Kampen? Neem dan contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan. We helpen u graag!

Speciale types en structuren verf

Bent u op zoek naar speciale structuren of effecten voor de verf? Of een speciale soort verf? Ook daar kunnen we u bij helpen. We hebben ervaring met veel soorten verf waardoor we u, indien gewenst, ook kunnen voorzien van een goed advies. Door onze ervaring weten we hoe bepaalde structuren of effecten er uit komen te zien. Naast het advies kunnen we natuurlijk de verf ook aanbrengen. Vraag gerust om advies of een vrijblijvende offerte voor schilderwerk in Kampen of omgeving.

Betrouwbaar schildersbedrijf uit de regio

Wij zijn al jaren actief als schildersbedrijf in de regio Kampen. Door deze ruimte ervaring weten we als schildersbedrijf goed wat er allemaal komt kijken bij het laten schilderen van uw woning. We kunnen u compleet ontzorgen zodat u er zelf zo min mogelijk naar om hoeft te kijken en aan het einde kunt genieten van een mooi en strak resultaat. Precies zoals gewenst. Of het gaat om kozijnen, muren, trappen, meubels of gevels, wij helpen u graag met het aanbrengen van een frisse laag verf.

Schilder in Kampen voor onderhoud

Schilderwerk is een belangrijk onderdeel bij het onderhouden van woningen en bedrijfspanden. Strak schilderwerk doet een hoop voor de uitstraling van een gebouw en het juiste schilderwerk helpt ook de materialen te beschermen. Schunselaar is specialist op het gebied van schilderwerk in Kampen en omgeving en alles wat met onderhoud te maken heeft.

Wilt u een eenmalig of een meerjarig onderhoudsplan voor uw woning of bedrijfspand in Kampen? Met een onderhoudsplan heeft u er zelf helemaal geen omkijken meer naar. Wij nemen het gehele proces uit handen: wel zo fijn. Dit doen wij al voor verschillende bedrijven. Neem voor meer informatie contact met ons op en vraag indien gewenst naar een vrijblijvende offerte.

Ook uw behanger in Kampen

Naast schilderwerk kunnen wij u ook helpen met behangen in Kampen. We hebben ervaring met verschillende soorten behang zoals:

– Renovlies behang
– Glasvezelbehang
– Fotobehang

Door het behangen uit te besteden bent u verzekerd van een mooi en strak resultaat. Vooral bij fotobehang of behang met een motief is het belangrijk dat het behang perfect recht hangt. Anders zie u duidelijk verschil tussen de stroken. Wij kunnen u hierbij helpen. Zoekt u een behanger in Kampen? Vraag een vrijblijvende offerte bij ons aan.

Dé specialist in schilderwerk in Kampen

Wij zijn specialist in schilderwerk. Ons team van verschillende schilders verzorgd al jarenlang schilderwerk in Kampen en omgeving en zetten deze ervaring graag in om u te helpen. Zo bent u verzekerd van een strak en mooi resultaat. Daarbij heeft u er zelf helemaal geen omkijken meer naar. Wij zorgen ervoor dat het resultaat tot in de puntjes strak is en u geen oneffenheden ziet en wij gaan pas weg zodra u tevreden bent. Neem dus gerust contact op als u op zoek bent naar een goede schilder in Kampen.

schilder-in-dronten
schilder-in-dronten

Ook voor kleuradvies

Wanneer u nog twijfelt over bijvoorbeeld de kleur of structuur van het schilderwerk kunnen wij u ook voorzien van kleuradvies op maat. Denk hierbij, naast de verschillende kleuren, ook aan speciale structuren of typen verf. Wist u bijvoorbeeld dat de schrobklasse van de verf belangrijk kan zijn wanneer deze aangebracht wordt in een ruimte waar de muren regelmatig vies worden?

Door gebruik te maken van persoonlijk kleuradvies weet u zeker dat u alle mogelijke opties heeft kunnen zien en overwegen om de beste kleur voor op uw muur te kiezen.

Vraag een vrijblijvende offerte aan voor het schilderen van uw woning in Kampen

Vraag snel en gemakkelijk een offerte aan voor het laten doen van schilderwerk in Kampen. Of u nou op zoekt bent naar een binnenschilder of buitenschilder, we helpen u graag met uw schilderwerk. We komen zo snel mogelijk bij u terug met een vrijblijvende offerte. Heeft u nog vragen of wilt u speciale opties of kleuradvies? Neem dan gerust contact met ons op. We staan u graag te woord.

Opties voor binnen

Krijtverf

Op zoek naar een speciaal effect? Door te werken met krijtverf, creëren we een bijzonder effect op uw muur.

Lakverf

We voorzien uw kozijnen en meubels graag van de juist lakverf. 

Structuren

Ook structuren brengen we graag voor u aan. Benieuwd naar de mogelijkheden? Maak snel een afspraak!

Elke kleur mogelijk

We kunnen uw muren in alle gewenste kleuren schilderen. Vraag ons gerust om advies!

Verfspuit

Heeft u spakwerk op uw muren of wilt u graag een compleet en egaal geheel? Dan zetten wij graag onze verfspuit in.

Kleuradvies

Kleuradvies voor uw interieur

We helpen u graag bij de keuze voor de juiste kleur. Maak gerust een afspraak bij ons op kantoor om uw wensen door te spreken.

Laat hier uw gegevens achter, wij nemen contact met u op

Contact
Naam
Naam
Voornaam
Achternaam