Werken bij Schunselaar

Schunselaar is een schildersbedrijf in Dronten en omgeving. Met ons team van vakschilders onderhouden wij dagelijks vastgoed op Nederlandse bodem.

Bij Schunselaar word je, samen met je collega’s, getraind binnen ons bedrijf waardoor je op alles bent voorbereid. Wij bedienen diverse doelgroepen: de zorgsector, retail en particulieren. Door onze inspanningen hebben we een duurzame relatie met veel van onze opdrachtgevers. Bij Schunselaar voeren we elke opdracht uit met een maximale focus op kwaliteit. Wil jij deel uitmaken van ons team? We hebben op dit moment geen openstaande vacatures, maar we zijn altijd op zoek naar talent om ons team te versterken! Doe een open sollicitatie en wie weet ben jij binnenkort onze nieuwe collega.

Open sollicitatie

Als jij denkt dat je de juiste persoon bent om ons team te versterken, stuur dan je gegevens en een korte motivatie naar ons op. Je krijgt een mailtje van ons met instructies om eventueel je CV aan te vullen. We kijken ernaar uit om van je te horen!

Sollicitatie
Naam
Naam
Voornaam
Achternaam

Erkend leerbedrijf

Schunselaar is een erkend leerbedrijf dat hoogwaardige leerervaringen biedt aan studenten.

Door goede instructie en toegewijde begeleiding krijgen stagiairs de kans om praktijkervaring op te doen en hun vaardigheden te ontwikkelen. Door actief samen te werken met onderwijsinstellingen draagt Schunselaar bij aan de groei van jong talent en versterkt het de band tussen onderwijs en het bedrijfsleven.

Projecten

Benieuwd naar wat wij allemaal doen? Bekijk onze projecten.

Niets missen? Volg ons dan op Instagram.