Buitenschilderwerk

Wilt u uw huis of pand aan de buitenkant opknappen? Schunselaar is de specialist in Dronten en omstreken op het gebied van buitenschilderwerk. Buitenschilderwerk is onderhevig aan de weersomstandigheden en gaat hierdoor tot ongeveer 5 jaar mee. Regen, wind, vocht en de zon zorgen ervoor dat de materialen van uw gevel werken. De juiste verf zorgt voor een bescherming van het materiaal. Met name houtonderdelen zoals kozijnen en gevelbeplating kunnen beschadigd raken wanneer er vocht in komt. Het onderhoud aan de buitenkant van uw woning of pand is daarom erg belangrijk voor het behoud ervan. Wij helpen u graag!

Schunselaar / Op zoek naar een schilder? / Buitenschilderwerk

Regelmatig onderhoud belangrijk

Wordt er per cyclus geschilderd, dan blijft het houtwerk in topconditie en blijft het pand zijn waarde houden. Is dit niet het geval kan het zo zijn dat het houtwerk houtrot kan gaan bevatten of dat de verf eraf bladdert. Het opnieuw schilderen is een belangrijk onderdeel van de bescherming, maar ook het schoonhouden van geschilderd houtwerk is belangrijk. Hierdoor gaat de verf en daarmee het houtwerk langer mee. Is uw hout al beschadigd en wilt u dit graag hersteld hebben? Wij zijn ook gespecialiseerd in het herstellen van houtrot.  

Wat valt er allemaal onder buitenschilderwerk?

Onder deze term verstaan we de buitenmuren van uw woning, de deuren en kozijnen, het houtwerk en eventueel de dakkapel. Deze onderdelen nemen we mee, mocht u nog andere specifieke wensen hebben is dat mogelijk. Geen enkele situatie is natuurlijk gelijk en wij stemmen het onderhoud graag af op uw wensen. Zodat uw zeker weet dat alles professioneel wordt gedaan en u er nog jaren plezier van heeft. Neem daarvoor gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken voor uw situatie. 

Gevel schilderen

Gevels schilderen doen we bij woningen die al erg aan zijn getast door weersomstandigheden zoals regen en wind. Hierbij wordt de buitenschil van de woning, dus al het metselwerk, geschilderd. Vaak wordt er dan ook een afstotende laag in het schilderwerk meegenomen om te zorgen dat er geen vocht door de muur naar binnen gaat. Dit soort klussen kunnen een grote metamorfose zijn voor je woning of pand.

Wanneer moet ik een buitenschilder inschakelen?

Wij raden u aan om uw buitenschilderwerk elke 5 jaar te laten doen. De levensduur ligt namelijk vaak tussen de vijf en zes jaar. Daarna kan de verf gaan afbladderen, kan de kleur vervagen, kunnen er scheurtjes in komen of kan de verf zelfs loslaten. Wanneer u een van deze symptomen ziet weet u dat het, bijna, tijd is om een buitenschilder in te huren om het onderhoud hieraan te doen. Zo blijft uw houtwerk in topconditie.

Kleuradvies voor het buitenschilderwerk of uw gevel.

Wilt u het buitenschilderwerk laten doen maar heeft u hulp nodig bij het kiezen van de geschikte kleur? Het kan met de vele opties tegenwoordig lastig zijn om een kleur te kiezen. Het is belangrijk dat u een keuze maakt waar u achteraf blij mee bent, u moet er immers lange tijd tegenaan kijken. Wij bieden kleuradvies om te zorgen dat uw woning de aandacht krijgt die het verdient. Zo maakt u een weloverwogen keuze voor de kleur van uw buitenschilderwerk. Neem gerust contact met ons op om een afspraak te maken voor kleuradvies.

Egaal resultaat met professionele verfspuit

Met verfspuiten doen wij vaak grote afstanden en grote ruimten zoals garages of bedrijfspanden. Dit doen we dan met onze apparatuur. We kunnen met deze spuit veel werk afleggen in korte tijd. Gegarandeerd strak schilderwerk.

Neem gerust contact op voor uw buitenschilderwerk

Afhankelijk van uw wensen kunnen wij een geschikt plan voor u maken om ervoor te zorgen dat ook op de lange termijn het schilderwerk er mooi bij staat.

Wilt u een prijsindicatie voor uw klus hebben, meer informatie over onze schilderoplossingen of wilt u een afspraak maken voor kleuradvies? Neem dan gerust contact met ons op via onderstaande formulier. Wij helpen u graag! Wij werken o.a. in Amsterdam, Almere, Lelystad, Dronten, Zwolle & Kampen.

Mocht u speciale wensen hebben? Ook dan kunt u uw vraag bij ons achterlaten, wij nemen dan snel contact met u op.

Glas

Is er een ruit stuk en wilt u deze vervangen hebben? Of wilt u de isolatiewaarde van uw huis of bedrijfspand verhogen door ander glas toe te passen? Tijdens ons schilderwerk kunnen we gemakkelijk ook een aantal ruiten vervangen indien gewenst. We helpen u er graag bij. Ook met advies over welk glas u het beste kunt gebruiken helpen we u graag.

Offerte aanvragen?

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Vraag gerust vrijblijvend een offerte bij ons aan of maak een afspraak bij ons op kantoor. We helpen u graag.