Schunselaar / Behangen

Behangen

Bent u op zoek naar een behanger in Dronten en omstreken? Schunselaar is specialist in het behangen van zowel glasvlies- als renovlies behang. Behang kan een mooie aanvulling zijn op het interieur. De prints, kleuren en motieven van behang kunnen een ruimte echt tot leven brengen. U kunt kiezen voor behang met een structuur, behang met een patroon of bijvoorbeeld fotobehang. 

Wat past het beste bij uw interieur? We helpen u graag. Advies over behang nemen we ook graag mee in ons kleuradvies.

Renovlies behangen

Behang kan ook functioneel ingezet worden. Bijvoorbeeld in de vorm van glasvezelbehang (vliesbehang) of renovlies behang. In nieuwbouw woningen wordt vaak renovlies behang ingezet om behangklare muren af te werken.

In de eerste jaren werkt een woning nog en is het niet handig om te stucen. Er zullen nog scheuren ontstaan. Renovlies is dan een goed alternatief. Het is goed overschilderbaar en oogt strak. In sommige gevallen kan behang ook geluidsdempend werken.

Glasvezel behangen

Glasvezelbehang is gemaakt van fijne glasvezels daar waar normale soorten behang vaak gemaakt worden van papier. De glasvezels worden op een speciale manier verweven. Vervolgens worden ze geperst net zo lang tot er een enorm fijn en heel erg sterk gaas ontstaat.

Glasvezelbehang is maar in één kleur leverbaar en dat is de kleur neutraal wit. Hier hoef je echter niet van te schrikken want het glasvezelbehang is gemakkelijk over te schilderen met latexverf. Je kunt dus uiteindelijk een unieke en warme uitstraling creëren die voldoet aan je eigen wensen.

Wat is behang?

Behang is een hard papier of licht soort canvas, vaak met decoratie, om te zorgen dat een muur wordt bedekt. Het is ideaal om op een relatief makkelijke manier een mooi nieuw interieur in huis of verblijfsruimte te creëren. 

Behang kan ook functioneel ingezet worden. Bijvoorbeeld in de vorm van glasvezelbehang (vliesbehang) of renovlies. In nieuwbouw woningen wordt vaak renovlies behang ingezet om behangklare muren af te werken. In de eerste jaren werkt een woning nog en is het niet handig om te stucen. Er zullen nog scheuren ontstaan. Renovlies is dan een goed alternatief. Het is goed overschilderbaar en oogt strak. In sommige gevallen kan behang ook geluidsdempend werken.

Behangen kan met motieven en kleuren, maar kan ook om de muur strak af te werken zoals met Renovlies behang of glasvezel behang. Ook zijn wij erg bedreven met fotobehang. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Neem gerust contact op voor behangen

Wilt u een prijsindicatie voor uw klus hebben, meer informatie over onze behangopties of wilt u een afspraak maken voor advies? Wij werken o.a. in Amsterdam, Almere, Lelystad, Dronten, Zwolle & Kampen. Neem gerust contact met ons op. U kunt ook uw vraag bij ons achterlaten, wij nemen dan snel contact met u op.

Offerte aanvragen?

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Vraag gerust vrijblijvend een offerte bij ons aan of maak een afspraak bij ons op kantoor. We helpen u graag.