fbpx

Schunselaar / (Ver)bouw / Dakgoot reparatie

Dakgoot reparatie

Goten rondom uw woning zijn vaak voorzien van houtwerk. Deze kan door lekkage kapotgaan of houtrot bevatten. Wanneer dit niet wordt hersteld, bestaat er een kans dat de lekkages groter worden en het in kosten erg op kan lopen. We zorgen in deze situatie ervoor dat uw goot wordt hersteld en alle delen er omheen worden vervangen of hersteld. 

Lekkage

Een lekkende dakgoot kan voor lekkage zorgen. Daarom is het verstandig een lekkende dakgoot zo snel mogelijk te herstellen. Hoe groter de schade, hoe kleiner de kans dat de dakgoot nog te repareren valt. Goed onderhoud is daarom belangrijk. We helpen u graag, ook als de dakgoot aan vervanging toe is. 

Voorkomen is beter

Het regelmatig schoonmaken van uw dakgoot helpt verstoppingen voorkomen. Verstoppingen zorgen er voor dat er continu water blijft staan in de goot en hierdoor kan er op termijn schade aan de goot ontstaan. Zorg dus dat de goot regelmatig schoongemaakt wordt.

Toevoegen bladrooster

In enkele gevallen kan de toevoeging van een bladrooster helpen voorkomen dat de goot verstopt raakt. U kunt bij het rooster  gemakkelijk bladeren verwijderen en zo blijft uw goot langer goed. 

Voorkom lekkage aan uw woning en zorg voor juist onderhoud van uw dakgoten. We helpen u graag. 

Contact

Vragen of suggesties? Vul het formulier in en we komen zo snel mogelijk bij u terug. 


Offerte aanvragen?

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Vraag gerust vrijblijvend een offerte bij ons aan of maak een afspraak bij ons op kantoor. We helpen u graag.