fbpx

 

Schunselaar / Op zoek naar een schilder? / Schilder in Dronten nodig?

Schilder in Dronten nodig?

Bent u opzoek naar een schilder in Dronten? Schunselaar is uw schilder in Dronten en omgeving. Wij zijn gespecialiseerd in vele soorten schilderwerk. Hierbij kunt u denken aan onder andere binnenschilderwerk, buitenschilderwerk, het schilderen van uw gevel of kleuradvies. Bij niet veel voorkomende of specialistische klussen denken wij ook graag met u mee voor de beste oplossing. Wij helpen u graag met uw schilderklussen in Dronten en omgeving.

Schilder in Dronten voor binnen- en buitenschilderwerk

We kunnen u zowel helpen met schilderwerk dat binnen en buiten moet gebeuren. Vooral voor buitenschilderwerk is het belangrijk dat het juiste materiaal gebruikt wordt. Het weer heeft daar grote invloed op de verf en de onderliggende materialen. Door de juiste verf te gebruiken blijft de bescherming langer actief en gaan de materialen langer mee.

Binnenschilderwerk gaat daardoor vaak een stuk langer mee. Bij binnenschilderwerk kunt u denken aan muren, trappen, plafonds, kozijnen en deuren. Ook voor binnenwerk is het belangrijk dat u gebruik maakt van de juiste materialen. Wij hebben verstand van het materiaal en kunnen u helpen met het maken van de juiste keuze. Bent u op zoek naar een schilder in Dronten? Neem dan contact met ons op. We helpen u graag.

Schilder in Dronten voor onderhoud?

Schilderwerk is een belangrijk onderdeel in het onderhouden van woningen en bedrijfspanden. Naast dat strak schilderwerk er goed uit ziet, helpt het juiste schilderwerk ook materialen te beschermen. Schunselaar is specialist op het gebied van schilderwerk en alles wat met onderhoud te maken heeft.

Wilt u een eenmalig of een meerjarig onderhoudsplan voor uw woning of bedrijfspand in Dronten? Neem ook daarvoor contact met ons op om een vrijblijvende offerte te ontvangen. Zo heeft u er zelf helemaal geen omkijken maar neer. Wij nemen het gehele proces uit handen, wel zo fijn.

Ook uw behanger in Dronten

Naast schilderwerk kunnen wij u ook helpen met behangen in Dronten. We hebben ervaring met verschillende soorten behang zoals:

– Renovlies behang
– Glasvezelbehang
– Fotobehang

Door het behangen uit te besteden bent u verzekerd van een mooi en strak resultaat. Vooral bij fotobehang of behang met een motief is het belangrijk dat het behang perfect recht hangt. Anders zie u duidelijk verschil tussen de stroken. Wij kunnen u hierbij helpen. Dus zoekt u een behanger in Dronten? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan.

Schunselaar is de specialist in schilderwerk

Wij zijn de specialist in schilderwerk. We hebben al jaren ervaring met schilderwerk en zetten dit graag in om uw te helpen. Zo bent u verzekerd van een strak en mooi resultaat. Daarbij heeft u er zelf helemaal geen omkijken meer naar. Wij zorgen ervoor dat het resultaat tot in de puntjes strak is en u geen oneffenheden ziet. Wij gaan pas weg als u tevreden bent.

Ook kleuradvies mogelijk

Wanneer u nog twijfelt over bijvoorbeeld de kleur of structuur wij u ook voorzien van een kleuradvies. Denk hierbij naast kleuren bijvoorbeeld aan speciale structuren of types verf. De schrobklasse van de verf kan bijvoorbeeld belangrijk zijn wanneer het gaat om een ruimte waar de muren regelmatig vies worden. Door gebruik te maken van kleuradvies weet u zeker dat u alle mogelijke opties heeft kunnen zien en overwegen. Dat helpt met het kiezen van de beste kleur voor op uw muur.

schilder-in-dronten

Opties voor binnen

Krijtverf

Op zoek naar een speciaal effect? Door te werken met krijtverf, creëren we een bijzonder effect op uw muur.

Lakverf

We voorzien uw kozijnen en meubels graag van de juist lakverf. 

Structuren

Ook structuren brengen we graag voor u aan. Benieuwd naar de mogelijkheden? Maak snel een afspraak!

Elke kleur mogelijk

We kunnen uw muren in alle gewenste kleuren schilderen. Vraag ons gerust om advies!

Verfspuit

Heeft u spakwerk op uw muren of wilt u graag een compleet en egaal geheel? Dan zetten wij graag onze verfspuit in.

Kleuradvies

Kleuradvies voor uw interieur

We helpen u graag bij de keuze voor de juiste kleur. Maak gerust een afspraak bij ons op kantoor om uw wensen door te spreken.

Laat hier uw gegevens achter, wij nemen contact met u op