fbpx

 

Schunselaar / Op zoek naar een schilder? / Schilder in Dronten nodig?

Schilder in Dronten nodig?

Bent u opzoek naar een schilder in Dronten? Schunselaar is uw schilder in Dronten en omgeving. Wij zijn gespecialiseerd in vele soorten schilderwerk. Hierbij kunt u denken aan onder andere binnenschilderwerk, buitenschilderwerk, het schilderen van uw gevel of kleuradvies. Bij niet veel voorkomende of specialistische klussen denken wij ook graag met u mee voor de beste oplossing. Wij helpen u graag met uw schilderklussen in Dronten en omgeving.

Schilderwerk is een belangrijk onderdeel in het onderhouden van woningen en bedrijfspanden. Naast dat strak schilderwerk er goed uit ziet, helpt het juiste schilderwerk ook materialen te beschermen. Schunselaar is specialist op het gebied van schilderwerk en alles wat met onderhoud te maken heeft. De #1 schilder in Dronten en omgeving. 

Buitenschilderwerk

Het onderhoud aan de buitenkant van uw woning of pand is erg belangrijk voor het behoud ervan. Wordt er per cyclus geschilderd, dan blijft het houtwerk in topconditie en blijft het pand zijn waarde houden. Is dit niet het geval kan het zo zijn dat het houtwerk houtrot kan gaan bevatten of dat de verf eraf bladdert.

Afhankelijk van uw wensen kunnen wij een geschikt plan voor u maken om ervoor te zorgen dat ook op de lange termijn het schilderwerk er mooi bij staat. Wilt u het buitenschilderwerk laten doen maar heeft u hulp nodig bij het kiezen van de geschikte kleur? Wij bieden kleuradvies om te zorgen dat uw woning de aandacht krijgt die het verdient!

Binnenschilderwerk

Heeft u binnenschilderwerk wat u graag door een professional laat uitvoeren? Naast standaard kleuren kunnen wij ook diverse effecten voor u op de muren aanbrengen. Het kan daarnaast ook erg mooi zijn om de muren eerst te voorzien van renovlies of glasvlies behang. Dat zorgt niet alleen voor strakke muren, maar helpt ook bij het dempen van geluid. 

Maak gerust een afspraak om de mogelijkheden te bespreken. We helpen u graag, ook bij het advies in kleuren. 

Opties voor binnen

Krijtverf

Op zoek naar een speciaal effect? Door te werken met krijtverf, creëren we een bijzonder effect op uw muur.

Lakverf

We voorzien uw kozijnen en meubels graag van de juist lakverf. 

Structuren

Ook structuren brengen we graag voor u aan. Benieuwd naar de mogelijkheden? Maak snel een afspraak!

Elke kleur mogelijk

We kunnen uw muren in alle gewenste kleuren schilderen. Vraag ons gerust om advies!

Verfspuit

Heeft u spakwerk op uw muren of wilt u graag een compleet en egaal geheel? Dan zetten wij graag onze verfspuit in.

Kleuradvies

Kleuradvies voor uw interieur

We helpen u graag bij de keuze voor de juiste kleur. Maak gerust een afspraak bij ons op kantoor om uw wensen door te spreken.

Laat hier uw gegevens achter, wij nemen contact met u op