De #1 in Dronten en omgeving in

Schilderwerk.

De #1 in Dronten en omgeving in

Behang.

De #1 in Dronten en omgeving in

Glasvlies behang.

De #1 in Dronten en omgeving in

Vloeren coaten.

De #1 in Dronten en omgeving in

Houtrot herstel.

De #1 in Dronten en omgeving in

Onderhoud.

De #1 in Dronten en omgeving in

Glas.

Gecertificeerde vakmensen

Kennis van materialen

Specialist in onderhoud

Professionele schilders in Dronten en omgeving

Uw vakschilder in Dronten
en omgeving

Schunselaar is uw schilder in Dronten en omgeving. Met onze grote groep vakschilders onderhouden wij dagelijks vastgoed op Nederlandse bodem. Onze expertise zit hem niet alleen in alle voorkomende schilderwerken, ook proberen wij zoveel mogelijk mee te denken en een oplossing op maat te bieden. Of dit nu gaat om bijwerk-klussen of om meerjarige onderhoudsschema’s.

Wij werken voor diverse, sterk afwijkende doelgroepen. Door interne training en jarenlange ervaring zijn onze collega’s overal op voorbereid. We gaan geruisloos te werk, voor de zorgsector, Retail en voor particulieren.

Het resultaat is een langdurige relatie met veel van onze opdrachtgevers. Wij voeren uw opdracht uit met maximale aandacht voor kwaliteit.

Professioneel schilderwerk

Op zoek naar professioneel schilderwerk in huis? Schunselaar is uw
specialist op het gebied van schilderwerk in Dronten en omgeving. Of het nu om het lakken van kozijnen, trappen en meubels gaat of het schilderen van wanden. Wilt u een speciaal effect? We helpen u graag. Ook voor kleuradvies en advies over het juiste materiaal kunt u bij ons terecht.

Kleuradvies voor uw interieur
We helpen u graag bij de keuze voor de juiste kleur. Maak gerust een afspraak bij ons op kantoor om uw wensen met ons door te spreken.

Vrijblijvende offerte
Een offerte is geheel vrijblijvend. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan snel contact met ons op. Wanneer u zoekt naar een schilder in Dronten of omgeving helpen we u graag!

Lakverf

We voorzien uw kozijnen, gevels en meubels graag van de juiste lakverf. Met lakverf zetten we uw houtwerk strak in de lak en voorkomen we houtrot.

Elke kleur mogelijk

We kunnen uw muren en houtwerk in alle gewenste kleuren schilderen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Maak een afspraak om kleuren te bespreken.

Verfspuit

Heeft u spakwerk op uw muren of wilt u graag een compleet en egaal geheel? Dan zetten wij graag onze verfspuit in.

Structuren

Op zoek naar een speciaal effect? Door te werken met krijtverf, creëren we een bijzonder effect op uw muur. Maar er zijn nog veel meer mogelijkheden.

Partners

Ons klantenbestand is heel divers. Wij werken voor de overheden, zorginstellingen, Retail, VVE-beheer en particulieren. Wij hechten veel waarde aan lange termijn relaties. Samen met onze opdrachtgevers zorgen wij voor een goed onderbouwd plan en een heldere aanpak.

Onderhoudsplan
Onze lange termijn relaties vertalen zich steeds vaker in complete onderhoudsplannen. Denk hierbij aan het bijwerken van schilderwerk, het onderhouden van kozijnen, het verzorgen van timmerwerk en het periodiek inspecteren en reinigen van kozijnen en gevels. Bent u op zoek naar een partner voor de lange termijn? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

Over Schunselaar

Al vanaf 1995 is Schunselaar Dronten niet meer weg te denken als schilder in Dronten uit de regionale afbouw-sector. Sinds 2013 zijn wij te vinden aan de Houtwijk 15a te Dronten.

Dagelijks zijn wij in de weer om onze opdrachtgevers te bedienen en al hun onderhoudsklussen uit te voeren. Vandaag de dag zijn wij uitgegroeid tot een allround onderhoudsbedrijf dat werken uitvoert in de regio midden Nederland.

Ons doel is onze opdrachtgevers het werk uit handen te nemen en voor hen het ingewikkelde bouwproces overzichtelijk en begrijpelijk te maken.

Vragen? Stel ze gerust!

Kunnen we u ergens mee helpen, wilt u graag een afspraak maken of heeft u andere vragen? Laat uw gegevens hier achter en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Contact
Naam
Naam
Voornaam
Achternaam